ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Σχέσεις 101: 10 Πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουν οι άντρες!


Αγαπητοί άντρες! Ξέρω ότι πολλές φορές σας είναι δύσκολο να βρείτε μια κοπέλα να περάσετε ένα βράδυ ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί της. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο είμαι εγώ σήμερα εδώ, δίνοντας σας τον οδηγό με τα 10 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ΠΟΤΕ σε μια γυναίκα, γλυτώνοντας με αυτόν τον τρόπο γκρίνια, νεύρα αλλά και άγριο βρίσιμο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με εσάς τους ελεύθερους εκεί έξω.
  •  Μην ζητάς για κονέ από άτομο με το οποίο έχεις ήδη κάνει κάτι! 
Όχι δεν μιλάω αναγκαστικά για πρώην. Θυμάσαι αυτήν την κοπέλα που είχε γίνει κάτι και κατάλαβες ότι ταιριάζετε και σαν παρέα ή απλά μιλάτε για κάποιο λόγο; Ναι γι αυτή μιλάω!!!
Πρέπει να καταλάβεις ότι όχι μόνο δεν θα σου κάνει κονέ, αλλά θα πει και τα χειρότερα για 'σένα. Όχι μόνο στην φίλη που διάλεξες εσύ, αλλά και σε κάθε θηλυκό που γνωρίζει.
  •   Μην λες ψέματα απλά και μόνο για να ρίξεις την άλλη στο κρεβάτι! 
Δεν νομίζω ότι πρέπει να το αναλύσω πολύ αυτό το θέμα. Είναι απλά άνανδρο και πίστεψέ με κάτι τέτοια τα μυριζόμαστε από χιλιόμετρα. Απλά πες τι θέλεις και το πολύ πολύ να φας και εσύ ένα άκυρο. 
  • Μην ξεκινάς φιλίες με κάποια, με σκοπό να την πιάσεις γκόμενα.
Καλώς η κακώς εμείς οι γυναίκες πιστεύουμε για κάποιο λόγο στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών και άμα σε δούμε σαν φίλο δεν πρόκειται να σε δούμε ποτέ διαφορετικά. ''Once a friend, always a friend'' 
  • Μην κερνάς ποτό σε μια γυναίκα για να τη ρίξεις. 
Αυτό το κόλπο φίλε μου θα πιάσει μόνο στην πιο τελειωμένη γκόμενα του μπαρ και δεν νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός σου. Άσε λοιπόν κάτω το πορτοφόλι σου, ξέχνα τα ποτά και δες άμα υπάρχει ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά. Αν υπάρχει κάνε μια απλή κίνηση... Πήγαινε απλά να της μιλήσεις!

Ήρθε λοιπόν ο καιρός και βρήκες και εσύ μια κοπέλα...  Δες τώρα τι πρέπει να κάνεις για να την κρατήσεις!
  • Άκου τι έχει να σου πει. Μην κοιτάς απλά τα βυζιά της!
Και ναι αυτό το λέω και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Με το να ακούς μια γυναίκα την κάνεις να αισθάνεται σημαντική για 'σένα και αυτό θα σε φτάσει πιο κοντά στο να δεις όντως τα βυζιά της. Επίσης θα μάθεις πολλά πράγματα (τα οποία καλό θα είναι να τα θυμάσαι) που θα σου χρειαστούν 100% αργότερα.
  • Να έχεις αυτοπεποίθηση. Από τη στιγμή που σε διάλεξε σημαίνει ότι σε θέλει.
Είσαι επιλογή της! Αυτό σημαίνει ότι σε θέλει για αυτά που έχεις αλλά και γι αυτά που δεν έχεις. Με λίγα λόγια σε θέλει γι αυτό που είσαι! 
  • Πες αυτό που θες και μην ντρέπεσαι να ανοιχτείς στο άτομο που είστε μαζί.
Με το να της λες αυτά που σε ενοχλούν, που σε φοβίζουν, σε νευριάζουν και σε κάνουν χαρούμενο θα της δείξεις ότι τη θέλεις στη ζωή σου και επίσης θα έχεις ένα άτομο ακόμα να σε βοηθήσει με το όποιο πρόβλημα έχεις.
  • Μην καρφώνεσαι σε άλλες γυναίκες ενώ έχεις δίπλα σου την κοπέλα σου.
Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι το να κοιτάς είναι κακό, απλά πρέπει να το κάνεις διακριτικά. Όλοι κοιτάμε και όμως για κάποιο λόγο μόνο τους άντρες παίρνουν όλοι πρέφα.
  • Κάνε κάτι καλό για την κοπέλα σου.
Μιλάω για μια έκπληξη, ένα δώρο ή ίσως να μαγειρέψεις μια φορά γι αυτήν ακόμα και να μην έχεις ιδέα ούτε πως βράζουν νερό. Το γεγονός ότι είστε μαζί δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι τελείωσε η δουλειά.
  • Πες την αλήθεια όσο και να την πληγώσει!
Ναι μιλάω περισσότερο για όταν κάνεις κάποια χοντρή μαλακία. 
Ναι θα αναφερθώ στο κέρατο!
Άμα τέλος πάντων θέλεις να το κάνεις τόσο πολύ και δεν μπορείς να τη χωρίσεις πριν το κάνεις (για όποιο λόγο και να είναι αυτό), πες της το. Φυσικά και θα γίνει χαμός, αλλά θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα γινόταν άμα το μάθαινε από αλλού. 
Και η αλήθεια πάντα θα βγει κάπως και από κάπου στο τέλος.

Πιστεύω πως με αυτούς τους 10 βασικούς κανόνες καλύπτω το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών. Και να θυμάστε ότι παρόλο που σας κράζουμε δεν σταματάμε ποτέ να σας θέλουμε και να σας αγαπάμε. Αν και πολλές φορές θέλουμε να σας δώσουμε μια μπουνιά ακριβώς ανάμεσα στα μάτια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...