ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

tarahtiko

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ηθικά υποχρεωμένη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στους κατόχους διαρκείας


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας στα πλέι οφ και η αλήθεια είναι πως οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές.
Για παράδειγμα δίνεται η δυνατότητα σε έναν φίλο της ομάδας να δει για παράδειγμα το ματς με τον Παναθηναϊκό από την «4» πληρώνοντας κάτι λιγότερο από 7 ευρώ!

Αυτό πάντως που αναμένουμε με ενδιαφέρον είναι να δούμε για πόσο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει την ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας της κανονικής περιόδου να έχουν προτεραιότητα στην αγορά αυτού του μίνι πακέτου. Θεωρούμε πως έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει και μάλιστα να δώσει ένα ικανό χρονικό διάστημα για να μπορέσει ο κάτοχος διαρκείας να αποκτήσει και το μίνι διαρκείας.

Το έχουμε επισημάνει και σε παλαιότερη ανάρτηση πως αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ «χαλάστηκαν» με την απόφαση της ΠΑΕ να βάλει γενική είσοδο σε αρκετά παιχνίδια τα 10 ευρώ. Αναφερόμαστε σε εκείνους τους οπαδούς που το καλοκαίρι χρεώσαν την πιστωτική τους κάρτα, στερήθηκαν τις διακοπές τους πιθανώς για να μπορέσουν να ενισχύσουν οικονομικά τον ΠΑΟΚ και ξαφνικά είδαν στην ίδια θύρα να παρακολουθούν κάποια παιχνίδι συνοπαδοί τους έχοντας πληρώσει μόλις 10 ευρώ το εισιτήριο.

http://baladoros.com/nea/9596

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...